Opdrachtgevers

Deskundig schade expertise personeel wanneer je het nodig hebt

Als schade expertise bedrijf, automotive onderneming of veiling bureau ben je actief in een branche waarbij je werkzaamheden beïnvloed worden door derden. De ene dag is er praktisch geen werk te verrichten en de andere dag kom je handen en voeten te kort. Bijvoorbeeld door slechte weersomstandigheden of door een evenement dat plaats vindt.

Door met vast personeel te werken om schades vast te stellen gooi je onnodig geld weg aan personeelskosten. Schade experts die flexibel kunnen worden ingezet op de momenten dat je ze nodig hebt is een veel betere oplossing. WeR1 Care biedt die oplossing.

Wij leveren ervaren en opgeleid schade expertise personeel, juist op de momenten dat je ze hard nodig hebt. Op piekmomenten zorgen wij voor de extra paar handen die het werk weer dragelijk maken. Tegen scherpe tarieven en met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Kennismaken?

Gebruik maken van ons deskundige schade expertise personeel? Neem dan direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek! We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners waar we de krachten mee kunnen bundelen.

Bel ons snel op 020 73 73 263 of neem hier direct online contact met ons op!

We R1 Care check

Onze werkwijze

Stap een
Kennismaking

Elke samenwerking begint met een kennismakingsgesprek. Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Wat verwacht je van WeR1 Care? En hoe geven wij daar invulling aan? Samen gaan we op zoek naar de antwoorden.

Stap twee
Zoeken

Helder wat we van elkaar wensen? Dan begint de zoektocht naar geschikt schade expertise personeel. We raadplegen onze database en zoeken naar de juiste match voor de job, zodat je snel over het personeel beschikt dat de klus kan klaren.

Stap drie
Aan de slag

Tevreden met onze selectie? Dan staat er niets meer in de weg om gebruik te maken van de expertise van de schade expert en zenden we de professioneel in kwestie naar de plek waar je hem nodig hebt!

Samenwerken?

Neem dan snel contact met ons op via 020 73 73 263 of gebruik het online formulier.