Opdrachtgevers

Flexibiliteit voor
opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers in de automotive branche biedt WeR1 Care dé autoschade expertise oplossing. Als schade expertise bedrijf, automotive onderneming of autoveiling organisatie ben je actief in een branche waarbij je werkzaamheden beïnvloed worden door derden. De ene dag is er praktisch geen werk te verrichten en de andere dag kom je handen en voeten te kort.

Wij leveren ervaren en opgeleid schade expertise personeel, juist op de momenten dat je ze hard nodig hebt. Op piekmomenten zorgen wij voor de extra paar handen die het werk weer behapbaar maken. Tegen scherpe tarieven en met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Wij leveren de volgende diensten

 • Einde looptijd schade inspecties
 • Einde Lease inspecties
 • Wagenpark inspecties
 • Voertuig opname t.b.v. Remarketing doeleinden
 • Transportschade inspecties
 • Garantieclaim afhandeling
 • Havensurvey

Gebruik maken van ons deskundige schade expertise personeel? Neem dan direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek! We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners waar we de krachten mee kunnen bundelen.

Bel ons snel op +31 20 73 73 263 of vul onderstaande contactformulier in!

Wilt u liever dat wij contact opnemen?
Laat dan een bericht achter!

  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha

  In drie stappen naar de juiste personeel

  Stap een Kennismaking

  Elke samenwerking tussen opdrachtgever en WeR1 Care begint met een kennismakingsgesprek. Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Wat verwacht je van WeR1 Care? En hoe geven wij daar invulling aan? Samen gaan we op zoek naar de antwoorden.

  Stap twee Zoeken

  Helder wat we van elkaar wensen en verwachten? Dan begint de zoektocht naar geschikt schade expertise personeel. We raadplegen onze database en zoeken naar de juiste match voor de job, zodat je snel over het personeel beschikt dat de klus kan klaren.

  Stap drie Aan de slag

  Tevreden met onze selectie? Dan staat er niets meer in de weg om gebruik te maken van de expertise van de schade expert en zenden we de professional in kwestie naar de plek waar je hem nodig hebt!