Over ons

WeR1 Care
Wie zijn wij?

Als detacheringsbedrijf voor schade expertise personeel snappen we als geen ander dat schades altijd op het verkeerde moment komen. Schade expertise bedrijven, (online) veiling huizen en alle andere automotive ondernemingen die met schades aan auto’s te maken hebben zijn volledig afhankelijk van derden. De ene dag is het rennen en vliegen, de andere dag is er niets te doen. Weersinvloeden, maar bijvoorbeeld ook evenementen, kunnen voor piekmomenten zorgen waarbij je – letterlijk en figuurlijk – handen en voeten te kort komt. WeR1 Care biedt dé oplossing voor dit soort situaties.

Bij ons schakel je opgeleid en ervaren schade expertise personeel in op de momenten dat je het nodig hebt. 24/7 staan onze experts voor je klaar om alle gewenste inspecties voor je uit te voeren en desgewenst nemen we ook alle bijkomende (administratieve) taken uit handen. Zo profiteer je dus van deskundig schade expertise personeel wanneer je het nodig hebt én maak je geen onnodige personeelskosten op de momenten dat je even geen werk voor ze hebt. Wel zo fijn natuurlijk!

Missie

Over onze missie kunnen we kort zijn: WeR1 Care bestaat voor en door jou. We helpen schade experts aan meer werk, we zorgen dat jij over deskundig schade expertise personeel beschikt op de momenten dat je ze écht nodig hebt. Zonder hoge kosten, tegen de hoogste kwaliteit. We werken met korte lijnen en kunnen zodoende snel professionele schade experts aanleveren tijdens piekmomenten. Jij blij, wij blij!

 

Visie

Ook onze visie is helder: waarom onnodig hoge kosten maken als het gemakkelijker kan? Bij WeR1 Care profiteer je van de beste vaklui in het veld zonder vast te zitten aan vaste contracten en idem hoge personeelskosten. Ons schade expertise personeel is 100% flexibel inzetbaar. 24 uur per dag en 7 dagen per week kunnen ze worden ingeschakeld om inspecties uit te voeren en andere taken uit handen te nemen. En dat altijd tegen de scherpste prijs!

Zoek je werk als
schade expert

Schade experts
nodig?